TROUWEN IN DE BOOMGAARD

 

Huur Boomgaard de Lekbongerd als trouwlocatie.

 

Staat jouw Pinterest vol met ideeën voor een bruiloft in de buitenlucht? Heb je van ‘appelbloesem’ je thema gemaakt? Of droom je van dwarrelende vlinders rondom je bruidsboeket? 

 

Stap dan in het huwelijksbootje aan de Lek en geef elkaar het ja-woord te midden van de volle, groene appelbomen of deel je geloften tussen een zee van witte bloesem. 

 

De Lekbongerd is als trouwlocatie naar eigen inzicht en budget in te vullen. Maar uiteraard wel met respect voor Moeder Natuur. 

 

Dit respect voor Moeder Natuur houdt in dat er GEEN feest na 18.00 uur gehouden kan worden. 

De trouwlocatie

De Boomgaard bestaat uit drie percelen, waarvan twee beschikbaar zijn als trouwlocatie. Aan de 'Schoonhovense kant' is er een open plek, perfect om een grote tent op te zetten. Van een transparante tent tot een Zweedse tipi: het past allemaal. Geef je gasten hier een warm onthaal of serveer een heerlijke lunch. Om een eventuele lunch compleet te maken, regelen wij met alle liefde flessen appel-perensap uit eigen boomgaard. 

 

Het middelste deel van de boomgaard is de ideale plek voor de trouwceremonie. Prachtige rijen aan 'Melrose' appelbomen zorgen in de lente voor een wolk aan witte bloesem en in de zomer voor een haag aan takken, frisgroene bladeren en appels. Er is ruimte voor zo'n 50 gasten, maar de kans is groot dat vlinders en vogels zichzelf uitnodigen.

 

De Lekbongerd biedt dus twee aparte percelen. Dat maakt het mogelijk om bijvoorbeeld tijdens de ceremonie op het andere perceel alvast de lunch voor te bereiden, zonder dat de ceremonie daaronder hoeft te lijden. 

 

Voorzieningen als een koffiezetapparaat, waterkoker, waterkannen, keukenblok en toilet zijn te vinden in de schuur. Gasten kunnen de auto parkeren langs de dijk of op een beschikbaar stuk dijktalud.

Altijd gedroomd van een bruiloft in de natuur? Download dan hier alle praktische informatie op een rij.

 

Mocht je speciale wensen hebben, neem dan even contact met ons op. We denken graag mee!

Neem hier contact met ons op.